Provincie Limburg

Maastricht

Werken bij Provincie Limburg

Wij

zijn de Provincie Limburg. Een organisatie die zich beweegt in een uitdagend speelveld van kansen en verantwoordelijkheden. In een tijd die razendsnel verandert, maken wij ons hard voor de toekomst van onze inwoners. Dat kunnen wij natuurlijk niet alleen. Met het bedrijfsleven werken wij samen aan een sterke regionale economie. Met onze maatschappelijke partners investeren wij in een vitale samenleving. Wij maken de vertaalslag tussen het Rijk en de gemeenten en kiezen positie als dat nodig is. Samenwerken, verbinden, vertalen en faciliteren: het zijn de werkwoorden die inhoud geven aan onze toegevoegde waarde.

 

Jij

wilt het verschil maken. Je zoekt een baan met inhoud, waarin je kunt groeien. Jij hebt hart voor Limburg en voor de mensen die er wonen. Vanuit die passie ben je betrokken en neem je jouw verantwoordelijkheid en ben je betrokken. In alles wat je onderneemt, draag jij uit waar de Provincie voor staat. Samenwerking en daadkracht liggen voor jou in elkaars verlengde. Samen bereik je gewoon meer, zeker wanneer je de gestelde doelen in het vizier houdt. Je bent aanspreekbaar op jouw resultaten en vindt het ook vanzelfsprekend om bij te dragen aan de ontwikkeling van anderen. Jij en jouw collega's: Jullie geven de provincie een herkenbaar en een kloppend hart.

 

Wij

staan open voor vernieuwing. Wanneer de bestuurlijke prioriteiten veranderen, passen wij onze rol daarop aan. Dat vraagt om een wendbare organisatie en zelfbewuste medewerkers. Wie voortbouwt op professionaliteit, is niet bang om bij te sturen of koers te kiezen. Die durft verder te kijken dan de dag van vandaag, omdat de publieke sector voor duurzame, toekomstbestendige oplossingen gaat. Vanuit dat perspectief houden we elkaar steeds opnieuw een spiegel voor: doen we de juiste dingen en doen we ze goed? Alleen zo kunnen wij een rol van betekenis spelen, gericht op het welzijn en de welvaart van alle inwoners van Limburg.

 

Jij

staat niet graag stil. Jij wilt leren; excelleren zelfs. Dat kan hier, als je jouw persoonlijke groei verbindt aan een eigentijdse ontwikkeling van onze organisatie. je bent ervan doordrongen dat je de provincie en haar inwoners vertegenwoordigt. Dat betekent dat je duidelijk en transparant bent over je taken en verantwoordelijkheden. Betrouwbaar en zorgvuldig: ook dat karakteriseert jou. Ons werk ligt immers onder een vergrootglas en dat mag ook, wat jou betreft.

 

Wij zijn een organisatie waarin Jij ertoe doet. Wij zijn de Provincie Limburg.

Delen:
Meer informatie over werken bij Provincie Limburg?
Neem contact op met de HR afdeling van Provincie Limburg ( 043-389 99 99 )

Onze actuele vacatures

Provincie Limburg
Maastricht 36 uur 3935 - 5564 Nog 21 dagen
Provincie Limburg
Maastricht 36 uur 2754 - 3877 Nog 22 dagen
Provincie Limburg
Maastricht 36 uur 3099 - 4370 Nog 7 dagen
Provincie Limburg
Maastricht 4466 - 6323 Nog 10 dagen
Provincie Limburg
Maastricht 36 uur 2231 - 3130 Nog 5 dagen
Provincie Limburg
Maastricht 36 uur 3099 - 4370 Nog 5 dagen
Provincie Limburg
Maastricht 36 uur 2754 - 3877 Nog 4 dagen

Ontvang nieuwe vacatures van Provincie Limburg per e-mail

Provincie Limburg

Limburglaan 10
6229 HA Maastricht
043-389 99 99