SSC Zuid Limburg

Heerlen

Werken bij SSC Zuid Limburg

Wij zijn hèt Shared Service Center voor Zuid-Limburgse publieke instellingen: een resultaatgerichte dienstverlener die zijn klanten ontzorgt door ondersteunende taken zo gestandaardiseerd mogelijk uit te voeren. Zo zorgt het SSC-ZL voor onder andere efficiëntie, continuïteit, professionalisering en kwaliteitsverhoging.
Wij bieden Zuid-Limburgse publieke instellingen ondersteuning op de volgende terreinen:

  • Informatiediensten
  • Inkoop
  • Personeels- en Salarisadministratie

Werken bij SSC-ZL
Werken bij SSC-ZL betekent een bijdrage leveren aan een betere bedrijfsvoering van onze klanten. Wij nodigen onze klanten en leveranciers constant uit om met een kritische blik met ons mee te kijken, waardoor we een goed aansluitende, snelle en soepele dienstverlening kunnen leveren.

Wanneer ga jij samen met SSC-ZL?
Binnen SSC-ZL staan de kernwaarden puur, betrouwbaar, vakbekwaam en lef centraal. Werken bij SSC-ZL betekent dat je je herkent in deze kernwaarden. We zijn een organisatie die steeds in ontwikkeling is. Dit vraagt om medewerkers die enthousiast zijn, leergierig, opbouwend kritisch en gefocust op ontwikkeling.

Als je bij SSC-ZL werkt schakel je snel, roest je niet gauw vast in gewoonten en luister je goed naar de wensen van de klant. Je werkt op een moderne en flexibele manier en je krijgt die flexibiliteit natuurlijk ook terug, zodat er een goede balans is tussen je werk- en privéleven.
Het maakt werken bij SSC-ZL uitdagend, afwisselend, leuk en interessant.

Wat mag je verwachten van het SSC-ZL?
Het SSC-ZL is een betrouwbare partner die vakmanschap levert. Samen met onze opdrachtgever streven we naar succes in de diensten die we leveren. Met onze vakbekwaamheid helpen we onze opdrachtgevers om te kunnen voldoen aan de eisen van onze snel veranderende samenleving en de behoefte van haar burgers. We voelen ons daarbij persoonlijk verantwoordelijk voor het resultaat

Met ons vakmanschap, onze klantkennis en synergievoordelen ondersteunen we onze klanten integraal met de bedrijfsvoering, zodat zij hun kerntaken beter kunnen uitvoeren. In onze optiek zorgt dit voor meer tevreden inwoners van Zuid-Limburg en uiteindelijk voor een mooiere, betere regio.

Het Shared Service Center Zuid-Limburg: samen voor een sterk Zuid-Limburg

Delen:
Meer informatie over werken bij SSC Zuid Limburg?
Neem contact op met de HR afdeling van SSC Zuid Limburg ( 045-511 88 88 )

Ontvang nieuwe vacatures van SSC Zuid Limburg per e-mail

SSC Zuid Limburg

CBS-weg 2
6412 EZ Heerlen
045-511 88 88