Overheden

Ontdek de carriere mogelijkheden bij de vijf grote overheden in Limburg

 • Maastricht

  Gemeente Maastricht

  Maastricht is een Europese stad. Een universiteitsstad. Een 'stadse stad' die ruimte biedt voor spannende ontmoetingen. Zichtbaar creatief, innoverend en ondernemend door veelkleurige bewoners en bedrijven. Een scharnierpunt in een Europese regio. Maar bovenal een stad met een unieke kwaliteit van leven waar iedere Maastrichtenaar meetelt en meedoet. Hier is iedereen een ster.

  Meer informatie
 • Heerlen

  Gemeente Heerlen

  Heerlen is een eigentijdse stad die net zo divers is als we zelf zijn. Wij zijn nuchter en staan met beide benen op de grond, zijn niet bang om samen uitdagingen aan te pakken en te leren. Het verleden verdient ons respect en daarop bouwen we onze toekomst. Ook dat doen we eigentijds, we benutten onze cultuur en bedrijvigheid steeds op nieuwe manieren en zo blijven we ons ontwikkelen. Heerlen is een stad om trots op te zijn.

  Meer informatie
 • Sittard-Geleen

  Gemeente Sittard-Geleen

  Sittard-Geleen is een gemeente met circa 97.000 inwoners. In de gemeentelijke organisatie werken ongeveer 800 mensen in de verschillende stadsdelen. Samen zorgen zij ervoor dat de inwoners van Sittard-Geleen trots zijn op hun gemeente en hun leefomgeving.

  Meer informatie
 • Provincie Limburg

  Provincie Limburg

  De Provincie Limburg werkt vanuit een helder toekomstperspectief: een duidelijk zichtbare en presenterende provinciale organisatie, die staat voor het Limburgs belang. Een daadkrachtige organisatie die samenwerkt met partners en tastbare resultaten levert. Actief op veel verschillende beleidsvelden: ruimtelijke ontwikkeling, natuur en landschap, jeugdzorg, cultuur, verkeer en vervoer, water, milieu en economie. Een organisatie die transparant is, flexibel en in staat om snel te reageren op veranderingen in de omgeving. De Provincie Limburg is klaar voor nu en de toekomst.

  Meer informatie
 • Shared Service Center ZL

  Shared Service Center Zuid - Limburg

  Wij zijn hŤt Shared Service Center voor Zuid-Limburgse publieke instellingen: een resultaatgerichte dienstverlener, die zijn klanten ontzorgt door ondersteunende taken zo gestandaardiseerd mogelijk uit te voeren. Zo zorgt het SSC-ZL voor onder andere efficiŽntie, continuÔteit, professionalisering en kwaliteitsverhoging.

  Meer informatie